Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kmotra smrt

Kmotra smrt

Rezavá plechovka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Sklíčenost ve mě dřímá a já to nepopírám

Uvažuji o životě
o závodě
co nekončí cílem
ale smrtí

kouřím
(jsem tak té kostře v plášti blíž)

a jak se stále
hrabu v hlavě

nevšimnu si
že moje kůže
pod povrchem hoří

už dlouho

jinak to ani nejde
všimnout si

neví se den ani hodina
ale prý to bude fajn
jistota
na kterou se nešetří

a jaké to bude ?
kdopak ví

prý ale fajn
když se nikdo z druhého břehu ještě nevrátil
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 22.1.2013
Přečteno (61x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Petr Malý, děda včela, Květka Š., Retor, smoljacek, Martina Primová, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti