Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rodina

Rodina

Borty Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Kdo si neváží své milující rodiny...zamyslete se...děti co se stydí za starostlivé rodiče, rodiče co se stydí za děti..děti co se stydí za staré rodiče...

Rodina, to není jen pouhé slovo,
rodina nemusí být jen krevní pouto,
jsou to lidé, co nemají místo srdce olovo,
každý může se vydat cestou touto.

Najít dobré lidi a dám jim šanci,
společně vytvářet krásné hodnoty,
pak užívat si cestu v přátelském tanci,
a k sobě být plní pouze dobroty.

Rodina stojí za tu dřinu,
nikdy tě totiž nezradí,
nikdy by na tebe nevrhli špínu,
a vždy ti dobře poradí.

Rodina tě podrží, pomůže, neopustí,
pro tvé štěstí udělá, co jen dokáže,
také ti i to, co pokazíš, bez váhání odpustí,
a v nejhorších chvílích se jako opora prokáže.

Proto pokud máš rodinu, velmi si jí važ,
mnoho lidí může ti závidět,
nad svými milovanými vždy drž stráž,
že je miluješ, oni vždy budou vědět.
Publikoval(a): Borty, 21.1.2013
Přečteno (1353x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mischelinka, Robin Marnoli, Retor, děda včela, Janule82

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 05:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti