Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modlitba I.

Modlitba I.

Děda žatecký Básně » o Životě

Anotace: o působení politiků

Bože bejt tak poslancem
Přál bych si to moc
Díky vlídným voličům
Měl bych velkou moc
Vysoký plat,náhrady
Také levné jídlo
Pane bože chtěl bych mít
Tohle dobré bydlo
Ženu bych si posadil
Do dozorčí rady
Děti jako asistenty
To přec nemá vady
Určitě bych hlasoval
Jak mi velí strana
Nedělal bych obstrukce
Jak předevedla Hana
Vždy bych hájil parlament
Skvělou komunitu
Jež mi pevně zajistí
Věčnou imunitu
Pane bejt tak ministrem
To bych taky chtěl
Zlaté koryto bych z funkcí
Zaručeně měl
Utrácel bych miliónky
Nakupoval rolby
taři roky probendil bych
Pak ať přijdou volby
To už bych měl zajištěný
Jinde blahobyt
Takhle milí voličové
Takhle se má žít
Publikoval(a): Děda žatecký, 20.1.2013
Přečteno (118x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 12:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti