shrnutí
shrnutí
Anotace: regrese v depresi
nikdy jsem ti neodpustil
tmu, co nad střechami šustí
světelným rokům na dohled
jsem malý chlapec co prošel ohněm
na zastávku při cestě do kamkoliv
a
vajgly po nespolucestjících
už nechutnají jako dřív
nikdy jsem tu bolest neodpustil
Publikoval(a):
Marcone, 20.1.2013