Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fantazii

Fantazii

Spali jsme
na neklidných březích řeky Gangy
schoulení
pod zataženým nebem
hladoví a žizniví
s popraskanými rty

bylo nám to jedno

oklamaní
nenabylí střípků z reality
se zvukem točení hlavy
a kručícího břicha
s křečemi v nohou v rukách

otupělí
jsme se toulali cizím městem
a ptali se každého dopravního účastníka
kde jsme
co můžeme od tohohle city čekat

...


Fantazie je věc více než kouzelná
ale má i svá zlatá pouta
spoutají tě
ochromí
a proto milý poutníče,

NENECH SE NIKDY SPOUTAT !!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 20.1.2013
Přečteno (97x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Retor, Jin&Jang, děda včela, Robin Marnoli, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti