Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tohle mě překvapilo,svou srozumitelností a nábojem....ale ten debilní silvestr by už mohli zakázat...aspon k vůli psům.
19.1.2013 19:53 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: