Naivní sběračka
Naivní sběračka
Až všechny zátky od piva
posbírám
podívám se na oblohu
chvilku své kroky zastavím
pozoruji ptáky
jak letí do teplých dálav
občas pírko padne k zemi
když hejno narazí na elektrické dráty
letěla bych s nimi
avšak nevím jak
období plískanic
brzy zmizí
a místo zátek
přejdu na kopretiny...
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 19.1.2013