Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růže

Růže

Jakub Straka Básně » Deprese

Anotace: ne vše může být takové jak se zdá.

Dívka krásná jako růže
Tak tajemná a svá
Dívka co sama nic nezmůže
Pláče, když měla by se smát

Oči se zábleskem strachu
A oči plné slz
Květiny pošlapané v prachu
Když utíkala skrz

Skrz bolest s pocitem viny
Že krásná růže
Ač bledá jako sníh
Trny mít může.
Publikoval(a): Jakub Straka, 19.1.2013
Přečteno (255x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AxXxL, Retor

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti