Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...asi pravda byla příliš nízko pohledům...
19.1.2013 19:47 | modrá
:-) již vím proč.. a teď hledám a hledám a hledám...
19.1.2013 9:09 | Martina Primová
Email:
Heslo: