Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černá díra

Černá díra

Děda žatecký Básně » ?nezařazené?

Anotace: naše ekonomická situace

Volič na to jenom zírá
V rozpočtu je černá díra
Vláda miliardy hledá
Nikomu nic letos nedá
Nedá mně a nedá tobě
Prachy přidá jenom sobě
Toto je ta služba vlasti
Nahoře si kapsu mastí
Publikoval(a): Děda žatecký, 18.1.2013
Přečteno (102x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 07:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti