Poprvé a naposled
Poprvé a naposled
Dnes mám popravu
dnes přijdu o hlavu
a lidi přijdou se mi smát
budou pít víno z demižónů
na mě si ukazovat
v těch nejhorších snech
obavách
budu je chodit strašívat
a na šibeničním vrchu
místo Viléma držet stráž
Panno Marie,
před nebeskou bránou
nemusíš
za mě chodit orodovat
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 18.1.2013