Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Člověk

Člověk

mys Básně » o Lidech

Anotace: .....

Člověk se narodí a je,
člověk se narodí a žije.
Člověk se narodí,
a učí se mluvit,
člověk se narodí,
a učí se chodit.
Člověk se narodí,
a učí se chápat,
člověk se narodí,
a učí se milovat.
Člověk se narodí,
a časem stárne,
člověk se narodí,
má myšlení zrádné.
Člověk se narodí,
a žije.
Člověk se narodí,
po čase zemře.
Publikoval(a): mys, 18.1.2013
Přečteno (243x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 14:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti