Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hey now

Hey now

Válec Básně » ?nezařazené?

Anotace: kurva co ted?

Hey NOW
hej! co teď?
snad vyjdu ty schody
pod střechou v zimě zima je
vezmu plátno
budu chtít malovat
úzkost
bezmoct
zklamání
do pozadí zradu
ta bude fialová
protoze tuhle barvu nenávidim.

chtěla bych líbat tvou kůži rty
zabořit nos do tvych vlasů
ale nemůžu
kurva
si tak nechutně fialovej

mozna vezmu štětec
budu tě chtít přemalovat
ale je to tak odporny
si vevnitř jak švestka
fuj fialovej

snad bych tě mohla sešlápnout
narvat do té malé dírky
nechci mít fialový ruce
nechci tě reciklovat!
Publikoval(a): Válec, 18.1.2013
Přečteno (82x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti