Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POD TVÝM DOTYKEM…

POD TVÝM DOTYKEM…

michaela07 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: .chci být s tebou .....:o) pořád stejně:o)

Pod tvým dotykem chci tát,
s tebou všechny noci spát.
chci tě líbat a chci se smát..
a chci cítit, že máš mě rád!!!
……………………………………………….
Chci ti všechna slova říct,
chci i mlčet a neříct nic…:o)
chci tě zlobit i trošku štvát---
a pořád cítit, že máš mě rád!
……………………………………………….
Dál o tvá záda chci se hřát,
číst ze tvých dlaní, že máš mě rád,
cítit ten pocit, když tě blízko mám…
jsem ve tvé pasti .. a jak to bude dál???
Publikoval(a): michaela07, 16.1.2013
Přečteno (867x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Martina Primová, děda včela

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 16:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti