Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vlak do stanice naděje

Vlak do stanice naděje

a1ička Básně » o Lásce

Anotace: čekání, touha a vzrušení

Připadám si jak na nádraží
čekám až přijede ten vlak
nastoupím a budu mít celé
kupé pro sebe
Nikdo ho neobsadí budu v tom
vlaku čekat na tebe

Pomalé sladké čekání, touhá
vzrušení, rozpálené tělo mám
nevím co si nyní počít mám
Orgasmus, milovat se bez dechu
ležet na podlaze ve vlaku naděje
Ach- jak blaze je

Kdykoliv vzpomenu na tebe
ucítila jsem ho v sobě
prolízal jsi celé moje tělo
rafinovanou rozkoš až v patě mám
co s tím vším nyní udělám?

Věkový rozdíl?
Tss-ten v tu chvíli je dávno pryč
máme přeci k milování klíč
Ptal jsi se , co cítím , jak mi je ?
Čekám na vlak do stanice naděje
tak ,tak blaze je, touhá , vzrušení a
nikdo na tom nic nezmění
Publikoval(a): a1ička, 16.1.2013
Přečteno (152x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Psavec, Retor, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 05:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti