Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

360. Lesem

360. Lesem

Robin Marnoli Básně » o Přírodě

Anotace: z jedné procházky s přáteli

Pod korunami borovic,
když líce mrazem chladnou,
nad konturami prašných cest,
dnes vločky zimou vadnou.

A otisk tvůj do hran ledu,
už zítra zmizí v teple slunce,
a srdce uhranul ti strach,
jak velké sítě trápí sumce.

Kráčíš dál prašnou cestou,
a tvá mysl nemá klid,
než paprsky se vzedmou,
světlo slunce dá ti snít.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 16.1.2013
Přečteno (546x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Retor, modrá, Lugilla, Marcone, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti