Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osud?

Osud?

Je to život co na cestu nám překážky staví,
nebo je to osud,který naše trápení tak baví?
Chvíle bolestí,smutků a náhlého štěstí
vždy tě budu milovat a to nic dobrého nevěstí.

Ty tvrdíš, že to je osud
a že to tak asi mělo být
Ano asi
a proto mě nech dále snít.

O tom, jak sevřu tě jednou v náručí
O tom jak polibek ti dám
Nevěřím, že se to mávnutím proutku otočí
Ale když já si tak rád s tebou povídám.
Publikoval(a): XXX-XXX, 15.1.2013
Přečteno (634x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Jin&Jang, modrá, děda včela, Martina Primová, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti