Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přesně, asi bych to líp nenapsal.
14.1.2013 21:45 | qala
Nechal jsem si trochu odstup, než jsem se pustil do komentu. O čem že to vlastně je. Podle mě je to o všednosti života kohokoliv z nás. O vztazích, o samotě, o bludech fantazie, o nemožnosti každého z nás, o možnostech. Káždý by se tady měl najít, nebo alespoň kousek sebe.
14.1.2013 21:30 | Marcone