hrdina
hrdina
Anotace: zamyšlení nad osudem a historií ...
líbala růži na trn
potom sladkou krví
malovala vrásky
na hrdinovu dlaň
narodil se sám,
v kyselé zbroji
...
tělo mrtvé svírám
snad dnes obstojí
tam dole po boji
který mohl jen prohrát
Publikoval(a):
Marcone, 12.1.2013