Smutná
Smutná
Velká hvězda odešla,
do hvězdného nebe,
pláčou věrní diváci,
pláčou kolegové.
Velká hvězda odešla,
smutno je lidem všem,
zůstane už jen ve filmech,
v nich žije pořád.
Dáváme jí sbohem.
Ještě nás zastihla,
jedna smutná zpráva,
odešel Osvald z Lucie.
V poslední době,
se to nějak často stává,
že zlá nemoc herce dostihne.
Publikoval(a):
mys, 12.1.2013