Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spravedlivá

Spravedlivá

Makaveli Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: o smrti...

To ty jsi
ta spravedlivá
Ó, smrti…
Ty, jenžs nás
obklopila
Na věky…

Lhal bych,
Kdybych tvrdil
Že se tě nebojím…
Počkej
ještě chvíli,
Až si tě dovolím…

A až budeme v
Království
Nebeském,
Budeme
Se smát tomuhle
Světu ďábelském…
Publikoval(a): Makaveli, 11.1.2013
Přečteno (339x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 09:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti