Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

374. Kočičí žena

374. Kočičí žena

S jahodou v ruce
rozhazuji svoje rybářské sítě

Tváříš se jako otevřená lednice
ale není to tak
(v síti je rak)

Máš mě na podnose
a chceš mi probodnout vidličkou kravatu
jó - chytil jsem přírodní telefonát
výběr zboží
pocit letu
(v supermarketu...né, tam né)
ale stále toužím...

...toužím být vysavač listí tvých pocitů
které opadávají z tvého srdce
(někdy lehce, jindy těžce)

ale vyznat se v tobě
to je pro mne mimo
asi jako pro zahradníka na hřbitově
kam přijede parní lokomotiva

Ale stejně chovám v sobě naději
že tě budu tajně pozorovat
a dívat se skrz ruličku novin...

Jsi kočičí žena
(tajnou krásou opředena)

Tvoje město plný pater
projdu točitými schody

Vždyť jsem jen králík spokojenej





(a jsem tvým citem odkojenej)
Publikoval(a): Robin Marnoli, 11.1.2013
Přečteno (221x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Retor, Tera.kuckuc, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 05:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti