Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dotýkám se...

Dotýkám se...

Zůstalo už jen ticho,
dětinské a cinkavé,
dotýkám se pocitu,
jenž s dneškem nesplyne.

Dotýkám se i dechu,
který mi snad uvěří,
že přiletěl jako vánek
ze Zlatonosného pobřeží.

Na čisto vepsaných veršů
lehce se dotýkám,
oni vědí, že potajmu
utíkám ke knihám.

Dotýkám se tvé tváře
nehlasně objevenou řečí;
vše nechává si pro sebe
a nic nezamlčí…
Publikoval(a): Lugilla, 10.1.2013
Přečteno (410x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, modrá, Retor, Martin Havlíček, Robin Marnoli, Ružka, qala, Sonja la Rosa, James Libustka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 05:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti