Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Predátor

Predátor

Teplo
mi olizuje konečky prstů
hřejivá rybka s masožravou tlamou
pomalu okusuje i moji tvář
masochisticky příjemné

kdepak
žerty stranou

jednou ta muka však musí skončit
piraně lekne
a teplo
přesídlí se do svící
na vyřezávaný oltář
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 7.1.2013
Přečteno (64x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti