Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Deník

Deník

Za svítání rozbil jsem žlutý výkřik
o hradbu tuhnoucích stromů
Bezvýrazné stíny ranních cestujících
rozkvétají do zámků proměnlivých úzkostí

Jistota že už to začalo
vryla zvětšenou kvartu bolesti
do tváře muže s nímž jsem obědval

Po setmění podal jsem šílenství
další prst
Publikoval(a): qala, 6.1.2013
Přečteno (149x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti