Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cukrová vata

Cukrová vata

a1ička Básně » o Lásce

Anotace: zabalena v cukrové vatě

Zlaté nitě v dlani mám
slunce poslalo je nám
upředu z nití květ , aby jsi
si mohl k němu přivonět
K tomu pošlu i modrou oblohu
vím že za tebou jednou pojedu
do cukrové vaty si mě zabalíš
a láskou pomaličku sníš
bez lásky, porozumění se nedá
ve vztahu žít to ví i kouzelník
Publikoval(a): a1ička, 6.1.2013
Přečteno (155x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, NikitaNikaT., Martina Primová, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti