Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mám chuť Tě sníst!

Mám chuť Tě sníst!

Retr&s Básně » o Sexu

Anotace: Mám hlad!!!! HLAAAAAAAAD!

Mám chuť Tě sníst!
Nebaví mě už snít!

Tak jako špagety já budu Tvé vlasy
Žužlat budu v dnenšní noc!
Ponořím se hluboko do Tvé krásy.
Já dneska chci Tě moc!

Oči Tvé jako kapky rosy,
V jejich lesku chci vidět chtíč!
Zabodnu žihadlo vosy!
Ostré a pevné jako tyč!

Ústa Tvá, jež jako dva párečky
K sobě přitisklé vypadají,
Podiví se mi a rolničky
Znovu zacinkají

Ňadra Tvá jak zmrzlinové kopečky dva.
Slíznu až budeš v mé mysli tát!
Jazykem šmátrat až do dna!
Protože já chci Tě dnes ochutnat!
Publikoval(a): Retr&s, 6.1.2013
Přečteno (2140x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, Doradolanska, a1ička, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti