Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdepak chvíle proradná

Kdepak chvíle proradná

Arianne Básně » o Lásce

Anotace: Verše o čekání na lásku v čase odloučení.

Kdepak ty loňské sněhy jsou,
kde jsou ty loňské vody?
Kdepak ty doteky něhy jsou,
kde jsou ty lásky svody?

Jak bláhové na věčnost spoléhat,
když nic věčné není.
Jak krásné s vděkou večer uléhat
a držet si lásku alespoň v snění.

Poraď co dělat?
Čekat, utíkat ... křičet či život proklínat?
Nebo snad pořád na lásku naléhat,
nebo jen na věčnost pořád spoléhat?

Nevím, neumím poradit,
jsem jenom bytost bezradná,
co neumí své srdce odradit,
co čeká, až skončí ta chvíle proradná!
Publikoval(a): Arianne, 5.1.2013
Přečteno (136x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Retor, děda včela, a1ička

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti