Karmínová Verona
Karmínová Verona
Julie si podřezala žíly
a temná krev padá
na mramorovou podlahu
slzy smutku stékají
po tvářích opojených vínem
žádná vendeta se nekoná
Romeo,Romeo,
proč jsi Romeo,
v pervitinových hlubinách
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 5.1.2013