Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ochoz Nuseláku

Ochoz Nuseláku

Ztrápený životy
zbouraný domy
tělo má být chrám
vidím jenom ruiny.

Jako město po náletu
všude kolem trosky
exiztence ztracená
vrhla ďáblu kostky.

Zateměný mozky
neprocitnou - naopak
zavalený beznadějí
nemaj se jak vykopat.

Fatální selhání
psychotický stavy
provinění vůči sobě
nelze dostat z hlavy.

Vůči sobě i svým blízkým
dopustil se zhřešení
odpuštění dá se najít
jen v konečném řešení.

Na ochozu nuseláku
ztěžka na plot nasedá
sklouzává a letí dolů
jako balvan dopadá.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 4.1.2013
Přečteno (124x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Retor, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti