Jen chvíli
Jen chvíli
Bestiálně šťastná
stojím zde
pod šedivou oblohou
je mi jedno když přijíždí další vlak
kdy vyjde slunce
kolik kapek při dešti stihne chodník pokapat
mysl fantazií zmoženou
lehce usínám
mysl již ve snech
ALE NIKDY NEPŮJDU SPÁT
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 3.1.2013