Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji Vám všem!
5.1.2013 11:19 | MV1
Neustálím uvědomováním sám sebe se tvoje tlachání v hlavě pomaličku rozpustí.....chce to čas.
5.1.2013 0:35 | Martin Havlíček
Ano, často je to okolí, které se snaží lidi ovládnout, měnit atd. ale vlatně... jsou to přecik lidé, kteří mění okolí.
3.1.2013 20:07 | NikitaNikaT.
Děkuji, vážím si vašeho komentáře.
3.1.2013 18:24 | MV1
Pro zamyšlení dobré. Jsi to ty a okolí má též vliv.
3.1.2013 14:27 | děda včela