Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásku ? Radši pivo !

Lásku ? Radši pivo !

Na kolenou
s tváří v blátě
klečí před tvou bytovkou
a hledí do oken
kde tma tancuje zas jen s tmou

je to fér

mrznou mu kolena
a pohlcuje ho zimní tma, mlha

co měl na kytky prochlastal
nyní jen pár imaginárních pivoněk může tobě darovat

alkoholová svoboda
na tu nejsi nikdy sám

zlostně hodil kouli do okna
a šel si další zrzavý načepovat
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 2.1.2013
Přečteno (91x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Avid, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti