Maličkosti
Maličkosti
Nový rok naděje
novou sílu dává
nevěř, že pozdě je
že štěstí ti jen z dálky mává.
Láska dál je na Tvé straně
jsi Milována mnou
a být to tak oboustranně
je příliš štěstí najednou.
Měj radost i z maličkostí
i ty udrží nad vodou
do srdce Ti teplo vpustí
a ke štěstí tě zavedou
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 2.1.2013