Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŠEPOT NA OLTÁŘI

ŠEPOT NA OLTÁŘI

jang-tse Básně » o Lásce

Anotace: Nic mne nenapadá. . .

Srdce vždy mlčí – to jen rozum se ptá
Bůh nikdy neporoučí, jenom šeptá
a je to často šepot beze slov
a je to ticho jako mrtvý kov
však ryzosti má víc než zlato
a výmluvnosti není nad to...


Z té hloubky ticha potom prýští básně
a nebo láska... však v duši je vždy krásně...
Publikoval(a): jang-tse, 2.1.2013
Přečteno (167x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Avid, děda včela, Ružka, Lugilla, Retor, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti