Tvl
Tvl
jen trochu své panty prát
do trochuprázdna se namazat
a stáhnout poslední part
bez doteku ad arte
opulentní desetník
do ticha marného větru
prosil ať tahle kolona
paraplyšové moudrosti
přestane bolet do ticha
protivně daruje rok života
Daruje, sakra
Publikoval(a):
Marcone, 2.1.2013