Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzkaz

Vzkaz

vzkaz na papyrus:
Není jen minus,
Tvůj život šedý.
jen si ho vybarvi.

Láhev od terpentýnu,
uchová tu zradu,
že motá se v kruhu
a stále víc ke dnu.

Občas vlna zvedne,
vše co je důležité.
Slunce prudce zasvítí,
ach terpentýn je hořlavý!

Vytesám tedy do pískovce,
dřív než se rozpadne,
Bojuj, ženo, a neboj se,
vše jednou pomine.
Publikoval(a): Tera.kuckuc, 31.12.2012
Přečteno (313x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 11:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti