Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hladils...

Hladils...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Každá chvíle má své kouzlo, každá vteřina našeho života dokáže být silná, intenzivní i jenom z maličkostí... slovem, pohlazením, polibkem, úsměvem. Děkuju nejen za včerejší večer, ale za každý den, kdy jsme spolu... a že už je to let :o) :O*

Hladils mě ve vlasech
a šeptal do ouška slova
o lásce, milování, o životě…

Kroky brouzdal ve chvilkách,
v těch krásných časech,
když spolu jsme
a dokola a znova,
když mě mazlíš a miluješ,
vrním jako kotě.

Hladil mě po mé kůži,
vdechoval vůni a tiskl
na každé místo polibek…

Přál by sis, bych jednou o Tobě
mluvila, jako o svém muži,
že čas běží rychle,
abys všechno stihl,
každá vteřina spolu není
pro Tebe jen střípek.


Copyright © 2012 NikitaNikaT. ….


“Miluji Tě, …..ško, moje,
jsem rád, že Tě mám,
jsi jenom moje a vím,
že bych bez Tebe nechtěl…
… nikdy žít.

Je mi s Tebou moc hezky,
jsi žena, kterou jsem hledal,
mám Tě ve svém srdci,
koluješ mi v žilách,
díky za to, že Tě smím milovat!“


… & Miláček
Publikoval(a): NikitaNikaT., 31.12.2012
Přečteno (203x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jiná, jang-tse, Avid, děda včela, MV1, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti