Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Generace

Generace

Sanofi Básně » o Lidech

Anotace: To co jsme...

My jsme ta generace mužů ti co jsou opilí
My jsme ta generace mužů co jsou bez cti
My jsme ta generace mužů svobodných
My jsem ta generace mužů v zajetí

My jsem ta generace ti co jsou lehce ovlivnitelní
My jsme ta generace hodně stateční

Cítíme svobodu i když jsem vězni
Cítíme lásku i když jsem zmanipulovaní

Cítíme přátelství i když jsem zrádci
Chceme být hrdinové i když nevíme co to je

Jsme generace ztraceních
Publikoval(a): Sanofi, 31.12.2012
Přečteno (125x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti