**P.f.2013
**P.f.2013
Anotace: ..ten letošní už to má spočítaný
~Rok už končí~
~~~~~~~~~~~~~~~
Rok už pomalu končí
nikdo si však kvůli němu
nevypláče oči
i když všechno zlé
z paměti nezmizí
hodně dobrých lidí
ti pomoc nabízí.
Počasí si s námi hraje
jak je dlouhý rok
jaro,léto,podzim,zima…
teploměr se zcvok?
Nebo naše Země rodná
se s námi trochu tak rovná?
„Vánoce jak zjara“
v říjnu haldy sněhu
vody se pak vylévají
z každičkého břehu.
Někde třeba v prosinci
maliny dozrají
a jen na umělém sněhu
lyžaři v zimě lyžují.
~~~~~~~~~~~~~
Všem krásný Nový rok
~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 30.12.2012