Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztraceni

Ztraceni

Plakali jsme pro lásku,
tu čistou, žijící v oblacích
Složili o ni s Ďáblem sázku
A našli se v jeho otrocích

Peklo bez mravu
našim domovem mělo být
V jeho slastech ztratili jsme hlavu
a rozhodli se tu žít

Nechali den vězením
a noc usmrtili v okovech
Jen za maskou chodit smím
spoutána bolestí v cizích slovech

Anděli, ty nepřijdeš,
neboť přijít zde znamená zemřít.
Ne nechoď
Budeš mým snem, vysoko nade mnou zářit

...tvým věčným světlem
Publikoval(a): Avid, 30.12.2012
Přečteno (313x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti