Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní rozptýlení

Jarní rozptýlení

Vychází slunce
pojď si hrát ven
možná bude
svítit, celý
tenhle den…

Oblaka bílá
plují nad
krajinou
utíkej
proto se mnou,
kochat se tou
nádherou…

Sleduj tu rovinu
jak se rozpíná
do dálky,
ze všeho nejvíc
se mi ale
stejně líbí,… ty
červánky…

posaď se
do trávy
a sleduj to dění,
před sebou
máš, jarní
rozptýlení…
Publikoval(a): Makaveli, 30.12.2012
Přečteno (1236x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Avid, děda včela, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti