Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blouznivým výšinám poezii připodobním

Blouznivým výšinám poezii připodobním

Blouznivým výšinám poezii připodobním,
ze štítu mlžných oblak lehce dolů stéká,
city tak hluboko, že snad ani nejsou skutečné
na povrchu prsty sdírají…

Nepromarním okamžik srdcem z perníku,
chci svá tajemství ze rtů odpoutat
a v nadzemské lásce k vodním hladinám
vše do posledního drobečku darovat.

Blouznivým výšinám poezii připodobním,
ze štítu mlžných oblak spadla jsem sama,
slzy nejsou smutek, jenž po třásních kane,
ani city snad až příliš hluboké…
Publikoval(a): Lugilla, 28.12.2012
Přečteno (140x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: deca, jang-tse, Sonja la Rosa, Retor, děda včela, qala

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti