Vánoční
Vánoční
Anotace: Sice už je konec.Zbývá jen silvestr,ale nevadí. Jen taková kratičká.
Vánoční hvězdička ,
na okně září,
přináší úsměv
do lidských tváří.
Vánoční hvězdička,
potěší nás,
jsou tady vánoce
překrásný čas.
Publikoval(a):
mys, 28.12.2012