Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Krásně napsané ST!***
29.12.2012 12:42 | NikitaNikaT.
Sonet máš nádherně vyvážený, je zdařilý po technické stránce, ale především půvabně a lehoučce sděluje, co srdce pociťuje. Okouzlil mě svou na první pohled jednoduchou stavbou, ale skrývá mnohem víc...
28.12.2012 21:48 | Lugilla
Líbí se mi.
28.12.2012 10:35 | děda včela