Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

láska - krásná, bolavá a nesmělá

láska - krásná, bolavá a nesmělá

michaela07 Básně » o Lásce

Anotace: to se stává....určitě mě chce...jen to ještě neví:o))..já nezačnu!!!:o)Pro mou platonickou lásku...

Pomalou chůzí loudavou
míjím své štěstí za branou,
-za branou, kde hrajem nezájem,
kde pocity své chováme.

Jsi jak dotyk slunce - chci ti říct-
můj hebký vánek - mohl bys být-
mým lehkým kouzlem svázán jen.
Teď však jsi navždy jenom snem.

Pomalu dny nás obchází,
snad je to dobře, když neblázní
pocity, co schovají se za branou.
I když tak snem jen zůstanou….

-..Jednou snad časem roztajou… ………..…..kdo ví…..
Publikoval(a): michaela07, 28.12.2012
Přečteno (275x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Retor, Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 09:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti