Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co je to láska?

Co je to láska?

Krokyno Básně » o Lásce

Anotace: Co je to láska?

Ptáš se co je to láska?
Láska je zrůda, ale i kráska..
Láska je mávnutí kouzelného proutku!
Co znás udělá pouho-pouhou loutku!
Láska je utrpení, láska je slat.
Láska je ukojení smyslů, láska je past!
Je jen na jednolivci jak jí žije!
Jestlí jí prožívá nebo vněm hnije!

Není náhodou láska pouhý sen?
Nesníme o ní jen?
Také si kladeš tuhle otázku?
Drži milence silné lano nebo trocha provázku?
Láska je zvyk, láska je vzrušení,
Už víš co to je? Máš tušení?

Láska je prostě takové semínko
a k vyklíčení chybí jen malinko..
Musíš být dobrej zahradník!
Dej ho do země, ne na chodník!
Jestli si tohle človíčku pochopil,
tak si se stal strůjcem hezkých chvil...
Publikoval(a): Krokyno, 27.12.2012
Přečteno (257x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti