Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
zenit si stále jede realitu....ten na naději a na lepší zítřky sere....hééé.
28.12.2012 20:44 | Martin Havlíček
S anotací souhlasím, ovšem, nemusí to být a nebývá doslova, záleží to jenom na nás ...
27.12.2012 9:51 | NikitaNikaT.