Jsem tady můj příteli
Jsem tady můj příteli
Anotace: pro ty skutečné přátele
Když cítíš se sám
a nevíš kudy kam
Začínáš si zoufat
a neumíš už doufat
Tak měl bys vědět jednu věc
Já jsem stále tady
ochotná přehlížet tvé vady
Podám ti ruku s pomocí,
když cítíš se plný bezmocí
Proto existují přátelé,
jsou to tví strážní andělé
Já budu vždycky vedle stát,
abych ti svou sílu mohla dát
A vím, že až jí budu potřebovat já,
pevně uchopí mě ruka tvá
Tak neboj, už nemusíš jít sám,
já půjdu s tebou, jen řekni kam!!
Publikoval(a):
Claire_CZ, 26.12.2012