Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Měl jsem a teď..

Měl jsem a teď..

Krokyno Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Měl jsem a teď..

Když jsem byl ještě malý chlapec,
chodil jsem rád na jeden kopec.

Měl jsem rád tam to šíré nebe.
nyní mám rád jen tebe.

Miloval jsem když větřík vál tence,
miloval jsem to krásně zářívé slunce!

Nyní miluji když se směješ
a tajně si odemne něco přeješ!

Měl jsem rád na kopci ten les,
miloval jsem když v dálce štěkal pes!

Měl sem rád jak se tam klikatí cestička.
Nyní miluju když líbáš mě na víčka!

Měl jsem rád když v zahrádkách rostla kapusta.
Teď mám rád když líbám tě na ústa!

Miloval jsem tu lípu maličkou,
ale teď miluju tebe, úplně celičkou!
Publikoval(a): Krokyno, 26.12.2012
Přečteno (459x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Septi, a1ička, NikitaNikaT., děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti